Tag på lejrtur i Danmark

lejrtur

Devilders

Står du og skal planlægge klassens næste lejrtur et sted i Danmark eller elsker dig og vennerne bare frisk luft og naturen? Måske er d en del af en spejdergruppe, der gerne vil prøve kræfter med spejderlivet et nyt sted i Danmark? Heldigvis bor vi i et land med rig natur og utroligt mange skove, som byder ind til eventyr i det fri. Det er også nemt at finde et sted at overnatte og her kan du danner dig det store overblik over hytter, aktiviteter og gode råd til din næste lejrtur.

Der er næppe noget mere hyggeligt end at nyde en weekend i naturen, hvor man både kan prøve kræfter med sig selv og sine kammerater, men også lære nye ting om skovens dyr og fauna. Det er ligeledes en god måde at ryste en gruppe sammen rent socialt på arbejdspladsen, det nye studie eller lignende.

Find den rigtige hytte


Ikke alle hytter har deciderede overnatningsmuligheder i form af senge, men du kan med sikkerhed ligge på et liggeunderlag med en sovepose eller også kan du sætte et telt op udenfor, som I kan sove i. Her kan du se en oversigt over hytter. Du kan både sortere hytterne efter hvilken by de ligger i, men du kan også selv klikke dig rundt på det interaktive kort.

Så kan du samtidigt se, hvad der ellers befinder sig tæt på den hytte, du overvejer at leje til din næste lejrtur. Når I vælger en hytte til lejrtur, bør I fastlægge hvilke behov I har til hytten. Hvor mange er I som skal afsted? Skal alle have mulighed for at sove i en seng og skal der være spiseplads omkring et bord og er der stole nok? Alle overvejelserne kan I skrive ned og dernæst kigge på, hvilke hytter der opfylder jeres krav til næste lejrtur.

Hvad skal vi lave?


Det er vist kun fantasien som sætter grænser for, hvad man kan lave på en lejrtur. At samle brænde og lave sig sit eget bål er vel nærmest obligatorisk, og det er ligeledes altid en sikker vinder. Lav en ordentlig omgang snobrødsdej, det tager ikke særligt lang tid og det kan godt holde til at stå frit fremme rundt om bålet i et par timer. Find nogle pinde i skoven og snit barken af, så har I en udmærket snobrødsbind. I kan eventuel have lidt ketchup med til brødet. Når I er færdige med at lave snobrød, snitter i spidsen af pinden lidt tyndere og sætter lækre skumfiduser på spidsen.

I nattens mulm og mørke er det spændende at udforske skoven. Det er et helt andet dyreliv, der er aktivt, og en lejrtur er en optimal måde at undersøge det på. Tag vandreskoene på og en lommelygte under armen og begiv jer ud i skoven. Måske møder i en ugle eller en ræv.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

tre paa stribe på safari
De 3 bedste rejseideer

Vi har allesammen forskellige præferencer når det handler om at rejse, for nogle er det vigtigt at opleve nye ting, for andre er det vigtigst at bruge ferien på at genoplade sine batterier. Hverdagen kan være hård at skulle vende tilbage til, så det...

Continue Reading...
udspring i flot vand
Gran Canaria – Den perfekte ferieø

Er du i gang med at finde ud af, hvor den næste familieferie skal tilbringes? Der findes mange dejlige steder man kan besøge. Gran Canaria bør klart være et bud på listen. Hvorfor vælge Gran Canaria er der mange gode grunde til. Gran Canaria er et s...

Continue Reading...
Fashionforest er en skov af tøj

Ønsker du at fine et godt alternativ til nogle af de sider, som du altid bruger på nettet til at finde tøj så kan det være, at fashionforest netop er din løsning. For denne webshop har så mange forskellige beklædningsgenstande, at man sagtens forstår...

Continue Reading...