Spar Penge Ved Renovering Af Badeværelse

badeværelse

Boligen
Badeværelset er det dyreste rum i huset når det kommer til renovering. Alt koster mange penge, hvad enten der er tale om fliser, vådrumsarbejde, toiletter og armatuer, ja faktisk alting. Alligvel er et nyt badeværelse alle pengene værd, og det er noget du kan få glæde af i mange år fremover. Men for at spare lidt får du her nogle gode råd til hvordan du kan holde omkostningerne nede.

Indhent flere tilbud


Det er altid en god ide at indhente flere tilbud på renovering af badeværelse, både for at sikre sig at man finder nogle håndværkere eller entreprenører man har det godt sammen med, men i endnu højere grad for at spare penge. Faktisk viser undersøgelser at du ved at indhente tilbud kan spare mellem 20 og 40% på dit nye badeværelse, og hvis vi er ude i flere hundrede tusinde kroner er 20% altså en meget god slat at spare ved lige at bruge lidt ekstra tid på at indhente tilbud.

Der er flere måder at gøre det på. Dels findes der flere hjemmesider på internettet hvor du kan bestille 3 tilbud. Der fungerer det bare sådan at du går ind og beskriver din opgave, måske uploader nogle billeder og taster nogle tal ind, og så bliver opgaven lagt ud og dem der så har tid kan komme med et godt tilbud. Det er en smart og nem måde at gøre det på.

Du kan også selv kontakte nogle af de lokale håndværkere der findes. De er ikke nødvendigvis altid på de hersens internettjenester, og derfor har de måske ikke været med til at give dig et tilbud i første omgang. Selv at snakke med de lokale har også den fordel at de så kan komme ud at se på opgaven, og på den måde kan komme med et lidt mere korrekt og præcist tilbud.

Og endelig kan du selvfølgelig også høre venner og bekendte om de kender nogen der kender nogen der har haft en god oplevelse. Her kan man nogle gange på anbefalet en man aldrig selv ville have fundet, og bliver man henvist kan det også være man er heldig at der ryger et par procent af regningen.

Sammenlign priser på alting


Når nu du skal hente priser på selve det manuelle arbejde for at spare penge skal du selvfølgelig også gøre det på alle materialer og tilbehør. Hvad enten det er dit nye toilet, led-pærer eller 2 sække mørtel, skal du ud og finde den billigste pris. Enten ved hjælp af nogle af mange prissammenligningssider der findes på nettet, eller også ved selv at kigge på de forskellige firmaers hjemmesider. Kan du her også spare mellem 20 og 40 procent kan du pludselig få det hele lidt billigere - eller købe de lidt dyrere materialer.

Køb brugt


I forlængelse af rådet om at spare penge ved at sammenligne priser kommer endnu et råd. Du kan nemlig spare endnu flere penge ved at købe tingene brugt. Og her menes der selvfølgelig ikke "rigtig" brugt, du vil jo gerne have et nyt toilet, men ved at købe ting der er blevet til overs fra andre byggerprojekter. Det kan være du lige kan finde de 5 m2 fliser du har brug for, eller et lækkert armatur til under halv pris.

Sider som Den Blå Avis og Gul og Gratis er en guldgrube når det kommer til sådan nogle tilbud. Det kan godt tage lidt tid at lede, og det er ikke med alle ting at du kan finde noget godt, men hvis du er villig til at bruge noget tid og gå bare en lille smule på kompromis med hvad du havde tænkt kan du virkelig spare en formue herinde.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

altan
Er din grund for lille til en terrasse?

Hvis du ikke er en af dem der har et større palæ, så kan det være at det er noget bøvl at finde plads til en terrasse. Det kan være det helt ødelægger dine muligheder for at have noget som helst have, og det er ikke sikkert det er i din interesse. De...

Continue Reading...
didriksons flyverdragter
Didriksons flyverdragter er et godt valg

Didriksons flyverdragter har efterhånden været i handel i en del år. De har beskyttet folk mod kulden, og de er endda rigtig gode til det. Hvis børn ofte fryser, eller hvis de skal være ude i lang tid af gangen, kan det være rigtig godt at have tykt...

Continue Reading...
tætningslister til vinduer og døre
Tætningslister til vinduer og døre

Hvad enten man bor i et hus eller i en lejlighed, så ved man godt, at man med tiden bliver nødt til at udbedre nogle ting og sager. Med tiden vil stort set alt jo som bekendt blive lidt mere brugt og gammelt, og i sådanne tilfælde kan man være nødsag...

Continue Reading...