Hvor får du mest for pengene?

Teknologi
Der findes nok ikke mange her i landet, og slet ikke der læser med her, som ikke har en smartphone og dermed et mobilabonnement. Der er naturligvis forskel på hvem der betaler for det abonnement, om det er dig selv, om det er din arbejdsgiver eller måske dine forældre. Hvis det er dig selv der betaler for det, så er der nok ikke den store tvivl om, at du helst vil have det så billigt så muligt eller i hvert fald få så meget som muligt ud af abonnementet, da det er de færreste, der er interesseret i at betale mere end nødvendigt.

Du får ikke ekstra ved det biligste abonnementer 

Der er er mange teleselskaber, der tilbyder abonnementer til meget billige penge, hvor det kun koster omkring 100 kroner, og hvor du både får rigeligt med data og taletid, ligesom SMS'er efterhånden er en selvfølge, ikke mindst i takt med at der bliver sendt færre og færre SMS'er som antallet af messengerbeskeder, snapchat beskeder og lignende.

Fælles for de fleste billige abonnementer er, at du får dette og så er der ellers ikke så meget mere at komme efter, og at priserne typisk ikke varierer med meget mere end 20-40 kroner om måneden, hvilket på årsbasis naturligvis godt kan løbe lidt op, men det er ikke de helt store besparelser, der er at komme efter.

Der hvor man kan spare penge er, hvis man begynder at kigge på de muligheder for ekstraydelser som teleselskaberne tilbyder i forbindelse med deres abonnementer. Selskaberne ved ligesom den vågne forbruger godt, at selve prisen ikke er det helt store parameter, der kan skrues på, men at de kan lokke med ekstra ting. Telia var blandt de første der indførte ekstra dette med deres Telia Tirsdag, hvor man kan komme i biografen om tirsdagen og få to billetter for ens pris.

Vi elsker streaming

Streaming er noget mere eller mindre alle har taget til sig i forskellig form. Det menes eksempelvis at omkring halvdelen af alle danskere har adgang til Netflix, hvilket er en eksplosiv udvikling, da Netflix stadig kun er omkring en håndfuld år gammelt på det danske marked. Ligesom er der en meget stort procentdel af os danskere, der dagligt hører vores musik på Spotify og lignende. Netop disse streamingtjenester er blevet populære at selskaberne at give med til deres kunder, som en form for bonus (selvom man naturligvis betaler for det.

Telmore er kongen

Når det kommer til at give streaming med, er der ingen tvivl om at Telmore, er den absolut vinder. Prøv eksempelvis at sammenlign Telmore, Cbb og Callme og se hvor stor forskel der er på hvad du får med i abonnementer. Vælger du eksempelvis den helt store Telmore Play løsning får du blandt andet TV2 Play. HBO Nordic, CMore Play og MinBio med til 249 udover dine minutter og Gigabyte, du får streamingtjenester for langt mere end hvad du betaler for, og du får dermed mest for pengene her.

Samtidig har du kun sparet penge, hvis du ellers ville have købt adgang til disse tjenester, ellers er det blot en større udgift for noget, du ikke bruger.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Alarmsystemer og overvågningskamera
Tip: Sådan holder du tyven ude

Vi kender vel alle til frygten for at få uventet besøg i hjemmet. At få stjålet nogle af sine personlige ejendele og ikke mindst tanken om at der har været nogen i ens hjem, kan skræmme de fleste. Hvis du kender til denne følelse, kan det være en idé...

Continue Reading...
Her kan du finde et stort udvalg af forskellige ure

I en travl hverdag, så er det vigtigt, at man har styr på tiden. Selvom vi alle sammen har et ur på vores telefon, er det ikke helt det samme, som når man har sig selv et armbåndsur. Et ur kan udover at vide tiden også være en form for accessory o...

Continue Reading...
Find det billigste printerblæk online

Det er dyrt at købe printerblæk, og det er et område hvor man kan spare mange penge, alt afhængig af hvor meget man selvfølgelig printer om året. En virksomhed der printer mange stykker papir ud i løbet af en dag, kan ende med at spare mange tusinde...

Continue Reading...